Fehértói Halászcsárda és Panzió - Szeged
Termek
Éttermi elrendezéssel, maximális befogadóképességgel
- Potyka terem: 50 fő
- Halász terem: 120 fő
- Vadász terem: 110 fő
A fenti három terem térelválasztókkal külön – külön is üzemeltethető. Mindhárom terem közvetlen terasz kapcsolattal. Kiválóan alkalmasak rendezvények, lakodalmak lebonyolítására.
- Bormúzeum: 30 fő
- Bormúzeum terasz 80 fő
A Bormúzeum termünk az önálló teraszával és a közvetlen kapcsolatával a szabadtéri kemence-grill látványkonyhánkkal kiválóan alkalmas családi, baráti, céges társaságok speciális rendezvényére. A befogadóképesség nagyobb létszám esetén bővíthető a Vadász terem és a Bormúzeum direkt kapcsolatával.
- Madár galéria: 40 fő
Kisebb összejövetelek, de rendezvények esetén az a la carte szolgáltatásunk számára is hasznosítjuk. Kiválóan alkalmas kisebb megbeszélések, tréningek zártkörű lebonyolítására. A terem az igen csendes első emeleten található.
- Szakács terem: 40 fő
A Szakács terem házi MÚZEUMUNK is egyben. Itt találhatóak Frank úr gyűjteményei, és a pályáját bemutató kiállítási anyagok, melyek tárlókban láthatóak. A terem kiválóan alkalmas kisebb csoportok megbeszéléséhez (nagyon csendes terem), akár étkezéséhez is.
- Hangulatos fedett nyári terasz: 450 fő
Nyári teraszunk az üzletünk fő attrakciója, ha lehet ezt a kifejezést használni. Tipikus csárda hangulattal, muskátlis virágtengerrel, a falakon régi használati eszközökből szakszerűen összeválogatott kiállítással. Hétvégeken grill- és látványkonyhával, gyermek programokkal várjuk itt vendégeinket.
- Parti sátor (Kemencés kertben felállítva): 2 x 200 fő
Rendezvénykapacitásunk bővítéséhez kiválóan alkalmas betonozott terület. Elrendezéstől és létszámtól függően egy vagy két sátor felállítására van lehetőség, közvetlen kapcsolattal az étterem Vadász terméhez.
Önállóan is megközelíthető a Bormúzeumon keresztül.
Teljes kapacitás: 1300 – 1350 fő