Fehértói Halászcsárda és Szálloda - Szeged
Óriásbogrács
A Fehértói Halászcsárda és Szálloda tulajdona a világ egyik legnagyobb bográcsa és kistestvéreik. Az 5000 literes óriás bográcsban alkalmakként akár 10000 adag étel készül. Egy főzéshez kb. 15q fát, tüzelnek el. A csárda egyik specialitása a GULYÁS PARTI, amit a vendégek az óriás bogrács közelében felállított parti sátorban - az időjárás szeszélyeitől függetlenül - fogyaszthatnak el. Egy óriás bogrács szegedi gulyás elkészítéséhez legkevesebb 1 500 - 2 000 adagos megrendelés szükséges (de van kisebb 1 000 literes bogrács is a köztes vendéglétszám kiszolgálására). Az 5 000 literes bográcsunk 10 000 adag étel elkészítésére alkalmas.
A 10000, a 8000, a 7000, az 5000, a 3000, a 2000 adagos óriásbográcsainkkal egy időben " akár 35 000 adagos megrendelést is tudnánk vállalni - személyzettel, szállítással és tűzifával együtt.
Óriásbogrács bérlés:
Óriás bográcsaink 1000 – 1500 - 2500 - 3500 – 5000 literesek
- például: teljes kapacitás mellett 40000 adag Bográcsgulyás lefőzhető
Óriásbogrács nettó bérleti díjak a fenti lista sorrendjében:
- 200 ezer, 300 ezer, 700 ezer, 900 ezer és 1,2 millió
Javaslat: RENDELJE MEG FŐZÉSSEL EGYÜTT
- nyersanyag tőlünk
- nyersanyag a megrendelőtől
- ár megegyezés szerint
- 2500 adag felett már nincs bérleti díj, ha mi főzünk
A Fehértói Halászcsárda és Szálloda Party Service - többéves tapasztalatunk és vendégeink pozitív visszajelzése alapján - még a következő lehetőségeket kínálja:
A helyszínre kitelepülve (teljes szakács, kiszolgáló és kísérő személyzettel valamint technikai és eszköz parkkal).
Igény esetén fém evőkanalat biztosítunk.
Árainkról elérhetőségeink valamelyikén tájékozódhat.
SZEGEDI GULYÁS CSIPETKÉVEL (7000 adag):
Nyersanyagmennyiség:
MARHAHÚS |
1050 kg. |
SERTÉSZSÍR |
35 kg. |
BURGONYA |
1050 kg. |
GYÖKÉR |
70 kg. |
SÁRGARÉPA |
70 kg. |
ZELLER |
35 kg. |
VÖRÖSHAGYMA |
140 kg. |
TV PAPRIKA |
70 kg. |
PARADICSOM |
70 kg. |
FOKHAGYMA |
7 kg. |
HEGYES ERŐS PAPRIKA |
700 db. |
ZELLERZÖLD |
420 csomó |
PETRZSELYEMZÖLD |
420 csomó |
SÓ |
35 kg. |
ŐRÖLTBORS |
3.5 kg. |
ÉTELÍZESÍTŐ |
7 kg. |
SZEGEDI ŐRÖLTPAPRIKA |
35 kg. |
SZEGEDI ŐROLT PAPRIKA (CSÍPŐS) |
7 kg. |
KÖMÉNYMAG |
2.8 kg. |
LISZT |
28 kg. |
TOJÁS |
280 db. |
SZARVASGULYÁS ( 7000 adag):
Nyersanyagmennyiség:
SZARVASHÚS |
1050 kg. |
SERTÉSZSÍR (MANGALICA) |
70 kg. |
BURGONYA |
1050 kg. |
GYÖKÉR |
56 kg. |
SÁRGARÉPA |
56 kg. |
ZELLER |
28 kg. |
VÖRÖSHAGYMA |
140 kg. |
TV PAPRIKA |
70 kg. |
PARADICSOM |
70 kg. |
FOKHAGYMA |
4.2 kg. |
HEGYES ERŐS PAPRIKA |
350 db. |
ZELLERZÖLD |
420 csomó |
PETREZSELYEMZÖLD |
420 csomó |
SÓ |
28 kg. |
ŐRÖLTBORS |
2.8 kg. |
ÉTELÍZESÍTŐ |
7 kg. |
SZEGEDI ŐRÖLT PAPRIKA |
21 kg. |
SZEGEDI ŐROLTPAPRIKA (CSÍPŐS) |
4.2 kg. |
KÖMÉNYMAG |
1.4 kg. |
BABÉRLEVÉL |
0.7 kg. |
BORÓKABOGYÓ |
1.4 kg. |
KAKUKKFŰ |
0.7 kg. |
BAZSALIKOM |
0.7 kg. |
ROZMARING |
0.7 kg. |
LISZT |
28 kg. |
TOJÁS |
280 db. |
HALTEPERTŐ RÁNTOTT HAGYMAKARIKÁVAL (10 adagra):
A ponty hasaalját fölcsíkozzuk 0,5 cm vastagságúra, majd fűszerezzük (só + hal fűszerkeverék + bors + őrölt pirospaprika), paprikás lisztbe forgatjuk és bő zsírban kisütjük.
Nyersanyag:
Ponty filé - 1,800 kg
Vöröshagyma - 0,300 kg
Őrölt bors - 0,012 kg
Lilahagyma - 0,300 kg
Liszt - 0,150 kg
Őrölt paprika - 0,012 kg
Só - 0,030 kg
Olaj - 0,390 kg
Petrezselyemzöld - 1 csomó
Tojás - 3 db
Zsemlemorzsa - 0,300 kg