Fehértói Halászcsárda és Szálloda

6728 SZEGED, Budapesti út 41.
+ 36 30 670 85 50
+ 36 62 555 960

Csárda
CSÁRDA
A FEHÉRTÓI HALÁSZCSÁRDA ÉS PANZIÓ a Szeged melletti Fehértói Tájvédelmi Körzetben több ezer hektáros halastavak mellett 1938 óta üzemel. Az M5-ös autópálya Szeged-Észak kijárójánál kihajtva, a régi E5-ös úton Kistelek irányába alig 900 méterre a körforgalomtól.
Panzió
PANZIÓ
A FEHÉRTÓI HALÁSZCSÁRDA ÉS PANZIÓ 2004 óta kínál szálláslehetőséget 28 szobájával. Turista, Classic és Superior kategóriájú szobáinkkal, három árkategóriával várjuk vendégeinket
Rendezvények
RENDEZVÉNYEK
A CSÁRDA elrendezése és méretei számtalan lehetőséget kínál rendezvények lebonyolítására, legyen az családi összejövetel, esküvő, céges rendezvény vagy egy konferencia gálavacsorája.
Catering
CATERING
Házhoz szállítjuk a szolgáltatásokat az igényelt összetételben és felszereléssel. Szakembergárdánk évek óta bizonyít nem csak a régióban, de országosan és határainkon túl is Brüsszeltől Bukarestig.
Éttermeink
CSÁRDÁINK
A Szögedi Halászlé határainkon túl is ismert Nemzeti Ételünk. Kóstolja meg Ön is szegedi vagy budapesti HALÁSZCSÁRDÁINKBAN sok más specialitásunkkal együtt.
Nemzetközi étlapok
Nemzetközi étlapok
Nemzetközi étlapok - International Menu
Eszközbérlés
Eszközbérlés
Sátrak, bútorok, eszközök, berendezések bérbeadása rendezvénytípustól függően 10 - 10000 főig személyzettel vagy anélkül. Tulajdonunkban van a VILÁG EGYIK LEGNAGYOBB, 5000 LITERES BOGRÁCSA, ami néhány kisebb társával (3500, 2000, 1500) bérelhető vagy megrendelhető ÉTELEKKEL, személyzettel, vagy anélkül.
Tiszai Halfesztivál
Tiszai Halfesztivál
Minden év szeptemberének első hétvégéje Szegeden a NEMZETKÖZI TISZAI HALFESZTIVÁL hete. A XIX. alkalommal megrendezésre kerülő fesztivál közel 300 ezer látogatójával az egyik legrégibb és legnagyobb a magyar fesztiválok sorában

Rendezvénysátrak

TÖBBFÉLE BÉRELHETŐ SÁTORRAL RENDELKEZÜNK:
Party/Rendezvény sátor: 10 méteres szélességű és 3 méteres szakaszokkal bővíthető, minimum 60 nm alapterülettel lehet csak építeni. Több száz négyzetméterig bővíthető.
Egyéb sátraink főleg tárolási, háttértevékenységek működtetésének céljaira alkalmasak: méretei: 4 x 4, 5 x 5, 6 x 6 (Jurta sátor)

Ezek:

    • Party sátor - 30 négyzetméterenkénti bővítéssel, akár 2 000 m2-ig, bérelhető
    • Party sátor - 3 db - 5 x 5 m
    • Jurta sátrak - 4 db - 6 x 6 m
    • Török sátrak - 2 db - 4 x 4 m

Információ:
Papós Zoltán
értékesítés vezető-rendezvényszervező
mobil:  +36 30 373 2855
e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Party sátor
Party sátor
Party sátor
Party sátor
 
 

Fehértói Halászcsárda és Szálloda - Szeged

PORCELÁN Nettó egységár Hiány vagy törés esetén fizetendő Nettó
Lapos tányér (24cm) 60 Ft. 600 Ft.
Desszert tányér (19 cm) 60 Ft. 600 Ft.
Couvert tányér (17 cm) 60 Ft. 600 Ft.
Mélytányér - leveses 60 Ft. 600 Ft.
Leveses tál 300 Ft. 2000 Ft.
Salátástál 300 Ft. 2000 Ft.
Levese csésze 60 Ft. 600 Ft.
Mokkáscsésze + alj 60 Ft. 600 Ft. + 600 Ft.
     
ÜVEGÁRÚ Nettó egységár Hiány vagy törés esetén fizetendő Nettó
Fehérboros pohár 50 Ft. 1000 Ft.
Vörösboros pohár 50 Ft. 1000 Ft.
Vizes pohár 280 cl 50 Ft. 1000 Ft.
Rövides pohár 50 Ft. 1000 Ft.
Whiskey's pohár 50 Ft. 1000 Ft.
Whiskey's pohár 50 Ft. 1000 Ft.
Sörös pohár 0.5 lit. 50 Ft. 1000 Ft.
Pezsgős pohár flute 50 Ft. 1000 Ft.
     
EVŐ, SZERVIZ, ÉS TÁLALÓESZKÖZÖK Nettó egységár Hiány vagy törés esetén fizetendő Nettó
Kanál 60 Ft. 600 Ft.
Kés 60 Ft. 600 Ft.
Villa 60 Ft. 600 Ft.
Couvert tányér (17 cm) 200 Ft. 2500 Ft.
Spitzkanál 200 Ft. 2500 Ft.
Húsvilla 200 Ft. 2500 Ft.
Tortalapát 200 Ft. 2500 Ft.
Teáskanál 50 Ft. 1000 Ft.
Kávéskanál 50 Ft. 1000 Ft.
Merőkanál 200 Ft. 2500 Ft.
     
FÉM ESZKÖZÖK Nettó egységár Hiány vagy törés esetén fizetendő Nettó
Chaffing melegítővel egy betéttel 4000 - 6000 Ft. 36000 Ft.
Gázégő borgrács alá 1500 Ft. 10000 Ft.
Fém tálca 1000 Ft. 10000 Ft.
Bográcsok 20 és 40 liter 4500 Ft. 5000 Ft.
Grillsütő elektromos 80 x 80 cm gázégős rozsdamentes rostlap gázpalackkal 10000 Ft. 60000 Ft.
Gázpalack 6000 Ft. 20000 Ft-
Bográcsállvány 1500 Ft. 15000 Ft.
Chafffing betét leveses 15000 Ft. 15000 Ft.
Chaffingbetét 1/1 1500 Ft. 10000 Ft.
Chaffingbetét felezős 1000 Ft. 7500 Ft.
Chaffing leveses keret 1500 Ft. 25000 Ft.
Salátás kocsi betétekkel 13000 Ft. 200000Ft.
Kordon, fém elválasztó kordon 2 x 1.2 m 1500 Ft/nap 5000 Ft.
     
Óriás bográcsaink:    
1000 literes 240000 Ft.  
1500 literes 360000 Ft.  
2500 literes 840000 Ft.  
3500 literes 1 100000 Ft.  
5000 literes 1 440 000 Ft.  
Teljes kapacitás mellett 40000 adag gulyás lefőzhető    
Rendelje meg főzéssel:    
* nyersanyag tőlünk    
* nyersanyag a megrendelőtől    
* ár megegyezés szerint    
* 2500 adag felett niííjncs bérleti díj, amennyiben mi főzünk    
     
ASZTALOK Nettó egységár Hiány vagy törés esetén fizetendő Nettó
     
Bankett asztal 2000 Ft. 40000 Ft.
Kerekasztal 2000 Ft. 25000 Ft.
Kocka könyöklő 65 * 65 cm 2000 Ft. 25000 Ft.
Sörasztal 3000 Ft. 25000 Ft.
Sörpad/db 1500 Ft. 15000 Ft.
Párnázott szék 600 Ft. 25000 Ft.
Sörgarnitúra 5000 Ft. 50000 Ft.
     
EGYÉB Nettó egységár Hiány vagy törés esetén fizetendő Nettó
     
Thermoláda 6000 Ft. 150000 Ft.
Műanyagtálca 300 Ft. 4000 Ft.
Rendezvénysátor 1500-3000 Ft/nm  
Sátorvilágítás 1000 Ft/nm  
Szőnyeg 300 Ft/nm  
Virágváza 200 Ft. 1500 Ft.
Kávégép 20000 Ft. 400000 Ft.
     
TEXTÍLIÁK - SZALVÉTÁK Nettó egységár Hiány vagy törés esetén fizetendő Nettó
     
Kerekabrosz kicsi (műselyem) 1000 Ft. 10000 Ft.
Kerekabrosz nagy (műselyem) 2500 Ft. 20000 Ft.
Fehérabrosz (műselyem) 180 * 140 cm 1000 Ft. 20000 Ft.
Kasír (szürke vagy fehér) 1000 Ft. 15000 Ft.
Kékfestő abrosz 1500 Ft. 15000 Ft.
Székszoknya (fehér és barackvirág színekben) 800 Ft. 15000 Ft.
Masni (fehér,bordó,zöld,terakotta, arany, kékfestő) 200 Ft. 2000 Ft.

 

ESZKÖZKÖLCSÖNZÉS

Az Eszközkölcsönzés feltételei

Felhívjuk kedves partnereink figyelmét, hogy a bérleti DÍJAK:

nettó árak és 1 napra szólnak.

Abban az esetben, ha több napra kívánják igénybe venni az eszközöket, a második naptól a béreleti díj 50%-a fizetendő naponta.

Tartós bérlet esetén, megegyezés szerinti, egyedi árakat adunk.

Az eszközök megrendelésekor a nagyobb tételekre foglalót kérünk. Az eszközök bérlésekor KAUCIÓT KÉRÜNK LETÉTBE HELYEZNI. A kaució nem a bérleti érték, hanem az eszközösszetétel függvénye (pl.: abroszok, textíliák, törékeny eszközök, evőeszközök, stb.) és nagyobb összeg is lehet.

A bérleti díjakat az áru kiszállításakor kérjük rendezni készpénzben.

Átutalásos fizetéskor kérjük minimum 2 munkanappal a bérlés előtt az utalást elindítani.

A bérleti díjak Szeged határán belül (minimum nettó 70.000 Ft felett), a kiszállítási díjat is tartalmazzák.

Az értékhatár alatt a szállítási díj nettó 10000 Ft/út (1 db gépkocsi + sofőr).

Vidéki kiszállítás 100 km körzetben nettó 400 Ft/km

Távolabbi kiszállítás: megegyezés szerint

Átvételkor kérjük, tételesen számolják át az eszközöket, mert visszavételkor tételes ellenőrzésénél, ennek hiányára való hivatkozást nem áll módunkban elfogadni.

Partnereink megnyugtatására és a bérbe adott eszközök tisztaságának garantálása érdekében, az eszközök fertőtlenítő mosogatását és tisztítását cégünk végzi, melynek ára a számla (nettó) végösszegének 30%-a.

Használat után a textíliákat mi mossuk, a bérleti díj tartalmazza a mosodai költségeket is.

A költségesebb eszközök mosogatási díja a számla (nettó) 10%-a (bogrács, grill sütő, stb.).

Szállításhoz természetesen biztosítunk rekeszt, melynek hiánya esetén 2000 Ft + Áfa fizetendő.

Kérjük, eszközkölcsönzési igényüket mielőbb jelezzék felénk, hogy a bérelni kívánt eszközöket biztosítani tudjuk a kért időpontra.

 Villany és Víz rendszerek kiépítése

  • villanyrendszer közel 2 km hosszúságban, 1 000 kW teljesítménnyel
  • vízhálózat kiépítése akár 2 km hosszan, igény szerinti leállásokkal
Villany és Víz rendszerek kiépítése
Villany és Víz rendszerek kiépítése
Villany és Víz rendszerek kiépítése
Villany és Víz rendszerek kiépítése
Villany és Víz rendszerek kiépítése
Villany és Víz rendszerek kiépítése

 

 

Fehértói Party Service
Értékesítési vezető:
Papós Zoltán
Telefon: +36 30 670 8550
Telefon: +36 30 373 2855
Telefon: +36 62 555 960
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Óriásbogrács - 3.5 out of 5 based on 2 votes

Fehértói Halászcsárda és Szálloda - Szeged

Óriásbogrács

A Fehértói Halászcsárda és Szálloda tulajdona a világ egyik legnagyobb bográcsa és kistestvéreik. Az 5000 literes óriás bográcsban alkalmakként akár 10000 adag étel készül. Egy főzéshez kb. 15q fát, tüzelnek el. A csárda egyik specialitása a GULYÁS PARTI, amit a vendégek az óriás bogrács közelében felállított parti sátorban - az időjárás szeszélyeitől függetlenül - fogyaszthatnak el. Egy óriás bogrács szegedi gulyás elkészítéséhez legkevesebb 1 500 - 2 000 adagos megrendelés szükséges (de van kisebb 1 000 literes bogrács is a köztes vendéglétszám kiszolgálására). Az 5 000 literes bográcsunk 10 000 adag étel elkészítésére alkalmas.

A 10000, a 8000, a 7000, az 5000, a 3000, a 2000 adagos óriásbográcsainkkal egy időben " akár 35 000 adagos megrendelést is tudnánk vállalni - személyzettel, szállítással és tűzifával együtt.

Óriásbogrács bérlés:

Óriás bográcsaink 1000 – 1500 - 2500 - 3500 – 5000 literesek

  • például: teljes kapacitás mellett 40000 adag Bográcsgulyás lefőzhető

Óriásbogrács nettó bérleti díjak a fenti lista sorrendjében:

  • 200 ezer, 300 ezer, 700 ezer, 900 ezer és 1,2 millió

Javaslat: RENDELJE MEG FŐZÉSSEL EGYÜTT

  • nyersanyag tőlünk
  • nyersanyag a megrendelőtől
  • ár megegyezés szerint
  • 2500 adag felett már nincs bérleti díj, ha mi főzünk

A Fehértói Halászcsárda és Szálloda Party Service - többéves tapasztalatunk és vendégeink pozitív visszajelzése alapján - még a következő lehetőségeket kínálja:
A helyszínre kitelepülve (teljes szakács, kiszolgáló és kísérő személyzettel valamint technikai és eszköz parkkal).

Igény esetén fém evőkanalat biztosítunk.

Árainkról elérhetőségeink valamelyikén tájékozódhat.

SZEGEDI GULYÁS CSIPETKÉVEL (7000 adag):

Nyersanyagmennyiség:

MARHAHÚS

1050 kg.

SERTÉSZSÍR

35 kg.

BURGONYA

1050 kg.

GYÖKÉR

70 kg.

SÁRGARÉPA

70 kg.

ZELLER

35 kg.

VÖRÖSHAGYMA

140 kg.

TV PAPRIKA

70 kg.

PARADICSOM

70 kg.

FOKHAGYMA

7 kg.

HEGYES ERŐS PAPRIKA

700 db.

ZELLERZÖLD

420 csomó

PETRZSELYEMZÖLD

420 csomó

35 kg.

ŐRÖLTBORS

3.5 kg.

ÉTELÍZESÍTŐ

7 kg.

SZEGEDI ŐRÖLTPAPRIKA

35 kg.

SZEGEDI ŐROLT PAPRIKA (CSÍPŐS)

7 kg.

KÖMÉNYMAG

2.8 kg.

LISZT

28 kg.

TOJÁS

280 db.

 

SZARVASGULYÁS ( 7000 adag):

Nyersanyagmennyiség:

SZARVASHÚS

1050 kg.

SERTÉSZSÍR (MANGALICA)

70 kg.

BURGONYA

1050 kg.

GYÖKÉR

56 kg.

SÁRGARÉPA

56 kg.

ZELLER

28 kg.

VÖRÖSHAGYMA

140 kg.

TV PAPRIKA

70 kg.

PARADICSOM

70 kg.

FOKHAGYMA

4.2 kg.

HEGYES ERŐS PAPRIKA

350 db.

ZELLERZÖLD

420 csomó

PETREZSELYEMZÖLD

420 csomó

28 kg.

ŐRÖLTBORS

2.8 kg.

ÉTELÍZESÍTŐ

7 kg.

SZEGEDI ŐRÖLT PAPRIKA

21 kg.

SZEGEDI ŐROLTPAPRIKA (CSÍPŐS)

4.2 kg.

KÖMÉNYMAG

1.4 kg.

BABÉRLEVÉL

0.7 kg.

BORÓKABOGYÓ

1.4 kg.

KAKUKKFŰ

0.7 kg.

BAZSALIKOM

0.7 kg.

ROZMARING

0.7 kg.

LISZT

28 kg.

TOJÁS

280 db.

 

HALTEPERTŐ RÁNTOTT HAGYMAKARIKÁVAL (10 adagra):

A ponty hasaalját fölcsíkozzuk 0,5 cm vastagságúra, majd fűszerezzük (só + hal fűszerkeverék +  bors + őrölt pirospaprika),  paprikás lisztbe forgatjuk és bő zsírban kisütjük.

Nyersanyag:

Ponty filé  - 1,800 kg
Vöröshagyma - 0,300 kg
Őrölt bors -  0,012 kg
Lilahagyma - 0,300 kg
Liszt - 0,150 kg
Őrölt paprika - 0,012 kg
Só - 0,030 kg
Olaj - 0,390 kg
Petrezselyemzöld - 1 csomó
Tojás - 3 db
Zsemlemorzsa - 0,300 kg

 

Rendezvényszervezés - 4.0 out of 5 based on 2 votes

Fehértói Halászcsárda és Panzió - Szeged

Catering - rendezvény

A nagy létszámú rendezvények vendéglátásával foglalkozó szakembergárda több éve rendszeresen bizonyít, országszerte és határainkon túl (2004. évi pszihiátriai konferencia, újszegedi sportcsarnok, Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark, Csillebérc, Budapest Expo, Bucarest, Brüsszel.) több ezer ember vendéglátásáról gondoskodik, legyen az konferencia, bál, szilveszteri mulatság, vállalati rendezvény, esküvő vagy lakodalom. A hagyományos, magyaros ételektől a specialitásokig, a cukrász és hidegkonyhai készítményektől a svédasztalos lakomáig, nincs lehetetlen. Teljes bútorzattal, terítékkel berendezett parti sátrainkat (16 mm-től, 520 mm-ig) az igényelt helyszínen felállítjuk, az ételeket, italokat a helyszínre szállítjuk és felszolgáljuk. Jól felszerelt és a legmodernebb igényt is kielégítő HACCP (élelmiszerhigiéniai minőségügyi rendszer) elvein működő konyha, az ételek szállításához szükséges modern eszközök és gépkocsi park valamint a tálaláshoz szükséges eszköztár biztosítják rendezvényeink sikerességét.
Rendezvények a csárdában
A Fehértói Halászcsárda és Panzió már eddig is számos színvonalas rendezvénynek adott otthont.
Az alábbiakban szeretnénk leendő vendégeinknek számára tájékoztató jelleggel bemutatni néhány menüsort.
Minden egyes rendezvény kapcsán szívesen vesszük figyelembe az egyéni igényeket. A végleges menüt előzetes egyeztetés után az igények ismeretében (étel, ital, exclusiv teríték - Hollóházi porcelán - látványkonyha, stb.) ajánljuk ki, az árkalkulációt befolyásoló számtalan körülmény figyelembevételével.

 

Menü ajánlatok

"Lakodalmi vigadalom magyar módra"

Pusztaparti

Menü 1.

Menü 2.

Culinárium Hungaricum Csárda módra

Frittmann borkóstoló menü

Grill menük látványkonyhában

Különleges gasztronómiai élmények

Fotó Galéria

 "Lakodalmi vigadalom magyar módra"

Előétel:

  1. Libamájpástétom salátacsokorral és Csiki mártással

Leves:

  1. Filézett lakodalmas tyúkleves csigatésztával és zöldségekkel
  2. Boszorkányszigeti batyus halászlé

(tálakban szolgáljuk fel szabadszedéssel)

Főételek:

  1. Posírozott fogasfilé sáfránymártással és illatos vajas zöldségekkel
  2. Alföldi Ínyencmester módra készített bélszínjava (császárhús, friss zöldpaprika és paradicsom, zsenge zöldborsó, gomba és kacsamájas raguval), fűszeres krumpli pogácsával

Desszert:

  1. Szatymazi túrós béles, fütyülős baracklekvárral

 Éjfél utáni tálak ízletes sültekkel, húsokkal:

  1. Füstölt libamell szeletek,
  2. Aszalt gyümölcsökkel töltött pulykatekercs,
  3. Kemencében sült rozmaringos borjúkaraj,
  4. Halkocsonya,
  5. Az egész ízletes salátaágyra tálalva, könnyű hideg mártásokkal

 Pusztaparti:                       

Aperitív:

  1. Mézes ágyas pálinka
  2. Kisüsti pálinka
  3. Sós apró sütemény, kínáló kosarakban elhelyezve

        Menü:

  1. Három féle gulyás, felszolgálva, szabadszedéssel:
  2. Szegedi gulyás, csipetkével
  3. Babgulyás (sertéshússal)
  4. Székelygulyás (savanyú káposztával, árpagyönggyel, füstölt csülök hússal)
  5. Kakastejes cipó

Desszert:

  1. Házi - húzott rétes 2 db. (túrós, meggyes).

Késő esti vacsora:
Látványkonyhában a vendégek előtt frissen sütve:

  1. Mediterán pulykacsíkok, kerti zöldségekkel, házi kenyérrel

 Menü 1.

Hideg vegyes ízelítő tányéron tálalva:

  1. Libamájpástétom
  2. Brokkolival töltött fogas filé
  3. Mézben, sörben pácolt kacsamell angolosan
  4. Tatár gombócok

Levesek tálakban felszolgálva:

  1. Filézett szegedi ponty halászlé
  2. Tejfölös- tárkonyos borjú raguleves

Főételnek vegyes sültek tányéron szervírozva

  1. Süllő roston sütve fehérboros tejszínes tormamártással
  2. Grillezett jércemell Boszorkány raguval vegyes köret
  3. Vajas tésztába göngyölt szűzpecsenye

Desszert büfé:

  1. Rétesek és egyéb édességek
  2. Gyümölcsök
  3. Sajtok

     

Éjfél utáni tálak ízletes sültekkel, húsokkal:

  1. Füstölt libamell szeletek,
  2. Aszalt gyümölcsökkel töltött pulykatekercs,
  3. Kemencében sült rozmaringos borjúkaraj,
  4. Halkocsonya,
  5. Csupros töltött káposzta vele sült kenyérrel
  6. Friss saláták öntettel

 Menü 2.

Ízek vadregényes világa:

Előétel:

  1. Füstölt libamellfilé piros almasalátával és tejszínes tormahabbal

Főétel tányérton tálalva:

  1. Gőzölt lazacfilé snidlinges Lime mártással és kastélyburgonyával
  2. Báránysült kakukkfüves mártásban, francia lecsóval és puliszkával

Desszert:

  1. Mákhabbal töltött palacsinta márványos meggy szószban

Falatozáshoz:

  1. Sajtfalatkák

Culinárium Hungaricum Csárda módra

mert Hungaricum étkeink mind csárda jellegűek

Érkező vendégeinket az asztalra felterítet apró harapnivalókkal várjuk:

  1. Libatepertős aprópogácsa és csőrege fánk

Előételnek hideg vegyes ízelítőt szolgálunk fel magyaros különlegességekből összeállítva:

  1. Császár-tatár rozmaringos, fehér balzsamecetes ízesítéssel
  2. Mangalica hideg zaftjában, Libamájpástétom, Zöldséges halkocsonya,
  3. hozzá könnyű dresszinggel ízesített friss saláták

Leveseinket kézi festésű cserépcsuporban szolgáljuk fel, szabad választással:

  1. Gyöngytyúk húsleves kacsamájgombóccal
  2. Boszorkányszigeti filézett szürke harcsahalászlé

Főételeinket büfében kínáljuk szabadszedéssel, ahol vendégeinket szakácsaink szolgálják ki:

  1. Gombafejeket tökmagos tök pürével töltjük, jófajta sajttal fedjük be és sütjük
  2. Karfiol rózsákat pirított diós pongyolában öltöztetjük mind ezekhez petrezselymes karottás jázminrizst tálalunk
  3. Szürkeharcsa filéket kukoricalisztes morzsában rántjuk ki és makói tepsis krumplival párosítjuk
  4. Tanyasi csirke mellehúsát zöldfűszerekkel ízesített házi túróval töltjük, húsos szalonnába göngyölve sütjük, hozzá vajon párolt kapros fehérbabot (zöldbab) kínálunk
  5. Sódarba tekert borjúlapockát kemencében sütjük, hozzá aszalt szilvás lila párolt káposztát adunk
  6. Zsenge bárányból paprikást készítünk, amit háziasan krumplis tarhonyával párosítunk
  7. Egészben sült hátszín fűszeres kéregben hozzá erdei gombák pikáns raguja vörösboros barnamártással összeforralva
  8. Ételeinkhez friss salátákat és dézsás savanyúságokat is kínálunk

Desszertkedvelőket egy különleges kínálattal szeretnénk kényeztetni:

  1. Igény szerinti desszertízelítő

A vacsora utáni borozáshoz kerül az asztalra:

  1. Sajtízelítő házi készítésű kemény- és füstölt sajtokból hozzá kenyérlángos tallérokkal

Éjfél után megéhezőknek egy toros degusztációt ajánlunk:

  1. Sült mini debreceni mustárral (melegen), Gyulai kolbász félék, császárhús és abált szalonna vékony szeletekben, mangalica disznósajt, tepertő
  2. Házi készítésű hordós savanyúságok
  3. Bordányi kovászos kenyér

Menüajánlatunk összeállításában igyekeztünk üzleteink jellegét minőségi kínálattal visszatükrözni.

Frittmann borkóstoló menü

  1. Frisecco

Halkocsonya falatka

  1. Generosa

Libamáj habbal töltött jércemell csipetnyi leveles salátával

  1. Ezerjó FPV (fahordóban érlelt)

Fehértói vegyes hallé csuporban boszorkány batyuval

  1. Rosé Cuvée

Borjúpaprikás kapros – juhtúrós puliszkával

  1. Kadarka

Rózsa mangalica szűz rozmaringos kéregben baconos gomba triásszal, hozzá burgonya tócsni

  1. Cabernet Sauvignon – Franc FPV

Szatymazi túrós lepény, fütyülős sárgabarack lekvárral

  1. Muskotály

Grill menük látványkonyhában

Bográcsban és tálakban szolgáljuk fel:

  1. Szegedi filézett vegyes halászlé (a halászlé befőzése is bográcsban történik)
  2. Újházy tyúkhúsleves filézett, házi csigatésztával

A látványkonyhánkban készült ételek büféből kínálva:

  1. Filézett tanyasi kakaspaprikás (bográcsban főzve), sajttal töltött burgonyagombóccal
  2. Marinált sertéstarja steak (grillezve lávaköves grillen)
  3. Fűszerezett filézett csirkecombok (grillezve lávaköves grillen)
  4. Fólia burgonya (grillen vagy kemencében) pikáns joghurt öntettel
  5. Grillezett harcsaszeletek Szegediesen (grill lapon)
  6. Grill lapon sült vegyes zöldségek
  7. Salátabüfé öntetekkel

Szatymazi lepény

Különleges gasztronómiai élmények

Ökörsütés:
Igény szerinti mennyiségben tudunk egy időben akár négy állatot is elkészíteni.
Egy állat súlyától függően 200-350 főre is elég, attól függően, hogy mit készítünk még mellé.
Fatüzelésű sütéssel készül, magát az elkészítés látványát több féleképpen lehet beosztani attól függően, hogy a csoportnak mennyi ideje van az étkezésre.

Bográcsos birkapörkölt: (lásd Hungaricum: Karcagi birkapörkölt)
Több állványon egy időben fatüzeléssel tudunk készíteni nagyobb mennyiséget is.

Hallé és Bográcsgulyás vagy más bográcsos ételek:
Hagyományos méretű 30-50 literes bográcsoktól az 1500, 3500 vagy 5000 literes ÓRIÁS BOGRÁCS használatáig, létszámfüggően tudjuk a főzéseket megszervezni.

 

Mély aranyszínében gyönyörködve, a méz édes illatát érezzük. Rendkívüli ízgazdagságában számtalan kisérőíz harmóniáját fedezhetjük fel, úgy, mint erdei gombák, birsalmasajt, vagy a vadgesztenye.
A fenti menüsorok között olvasható néhány, amely konkrét borajánlást kapott, amellyel színesíteni kívántuk az elegáns menüsorokat. Természetesen, mint az ételek esetében is, az italkínálat összeállítása egy - egy rendezvényre szintén nagyon fontos, amihez számtalan kínálati variációt tesz lehetővé meglévő választékunk.
Számos elszámolási variációból is szabadon választhat a megrendelőnk. A különféle korlátlan fogyasztással kínált italcsomagtól, a fogyasztás utáni elszámoltatásig több lehetőség kínálkozik. Ezek közé tartozik, ha a megrendelőnk egyik - másik italféleséget saját lehetőségeiből kívánja biztosítani, pl. jó borokat termel, vagy kap ajándékba, stb..
A megfelelő, kötelezően előírt élelmiszerhigiéniai előírások betartása mellett, vendégeink saját termelésű, vagy beszerzésű élelmiszerek feldolgozását is kérhetik minden egységünkben.
Az enni- és innivalók elkészítése és felszolgálása mellett, számos dologban tudunk a nagyesemény megszervezésére készülő párnak és családjának segítségére lenni. Dekoratőrök, virágkötők, vőfélyek, nyomdák, programszervezők, zenekarok, személyszállítást végző vállalkozók, - és még sorolhatnánk - adatait gyűjtöttük össze az évek során, amiben tudunk abban, örömmel segítünk.
A szervezési munkában több éves tapasztalattal rendelkező szakembereink segítenek Önnek és családjának a nagy esemény színvonalas megszervezésében és lebonyolításában.
Keresse egységeinket és azok vezetőit, az alábbiakban megadott elérhetőségeken, biztos találunk egy megoldást Önnek, ami elképzeléseinek legjobban megfelel.

 Galéria

Fehértói Halászcsárda és Panzió - Catering Fehértói Halászcsárda és Panzió - Catering Fehértói Halászcsárda és Panzió - Catering
Fehértói Halászcsárda és Panzió - Catering Fehértói Halászcsárda és Panzió - Catering Fehértói Halászcsárda és Panzió - Catering
Fehértói Halászcsárda és Panzió - Catering Fehértói Halászcsárda és Panzió - Catering Fehértói Halászcsárda és Panzió - Catering
Fehértói Halászcsárda és Panzió - Catering Fehértói Halászcsárda és Panzió - Catering Fehértói Halászcsárda és Panzió - Catering
Fehértói Halászcsárda és Panzió - Catering Fehértói Halászcsárda és Panzió - Catering Fehértói Halászcsárda és Panzió - Catering
  Fehértói Halászcsárda és Panzió - Catering  

 

GTranslate

Hungarian Croatian Czech English French German Italian Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian

vCard

A weboldal cookie-kat alkalmaz, amelyek segítik az oldal működését. Ha belép, elfogadja ezek használatát. További információk! OK

szechenyi