TÖBBFÉLE BÉRELHETŐ SÁTORRAL RENDELKEZÜNK:
Party/Rendezvény sátor: 10 méteres szélességű és 3 méteres szakaszokkal bővíthető, minimum 60 nm alapterülettel lehet csak építeni. Több száz négyzetméterig bővíthető.
Egyéb sátraink főleg tárolási, háttértevékenységek működtetésének céljaira alkalmasak: méretei: 4 x 4, 5 x 5, 6 x 6 (Jurta sátor)
Ezek:
Információ:
Papós Zoltán
értékesítés vezető-rendezvényszervező
mobil: +36 30 373 2855
e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
PORCELÁN | Nettó egységár | Hiány vagy törés esetén fizetendő Nettó |
Lapos tányér (24cm) | 60 Ft. | 600 Ft. |
Desszert tányér (19 cm) | 60 Ft. | 600 Ft. |
Couvert tányér (17 cm) | 60 Ft. | 600 Ft. |
Mélytányér - leveses | 60 Ft. | 600 Ft. |
Leveses tál | 300 Ft. | 2000 Ft. |
Salátástál | 300 Ft. | 2000 Ft. |
Levese csésze | 60 Ft. | 600 Ft. |
Mokkáscsésze + alj | 60 Ft. | 600 Ft. + 600 Ft. |
ÜVEGÁRÚ | Nettó egységár | Hiány vagy törés esetén fizetendő Nettó |
Fehérboros pohár | 50 Ft. | 1000 Ft. |
Vörösboros pohár | 50 Ft. | 1000 Ft. |
Vizes pohár 280 cl | 50 Ft. | 1000 Ft. |
Rövides pohár | 50 Ft. | 1000 Ft. |
Whiskey's pohár | 50 Ft. | 1000 Ft. |
Whiskey's pohár | 50 Ft. | 1000 Ft. |
Sörös pohár 0.5 lit. | 50 Ft. | 1000 Ft. |
Pezsgős pohár flute | 50 Ft. | 1000 Ft. |
EVŐ, SZERVIZ, ÉS TÁLALÓESZKÖZÖK | Nettó egységár | Hiány vagy törés esetén fizetendő Nettó |
Kanál | 60 Ft. | 600 Ft. |
Kés | 60 Ft. | 600 Ft. |
Villa | 60 Ft. | 600 Ft. |
Couvert tányér (17 cm) | 200 Ft. | 2500 Ft. |
Spitzkanál | 200 Ft. | 2500 Ft. |
Húsvilla | 200 Ft. | 2500 Ft. |
Tortalapát | 200 Ft. | 2500 Ft. |
Teáskanál | 50 Ft. | 1000 Ft. |
Kávéskanál | 50 Ft. | 1000 Ft. |
Merőkanál | 200 Ft. | 2500 Ft. |
FÉM ESZKÖZÖK | Nettó egységár | Hiány vagy törés esetén fizetendő Nettó |
Chaffing melegítővel egy betéttel | 4000 - 6000 Ft. | 36000 Ft. |
Gázégő borgrács alá | 1500 Ft. | 10000 Ft. |
Fém tálca | 1000 Ft. | 10000 Ft. |
Bográcsok 20 és 40 liter | 4500 Ft. | 5000 Ft. |
Grillsütő elektromos 80 x 80 cm gázégős rozsdamentes rostlap gázpalackkal | 10000 Ft. | 60000 Ft. |
Gázpalack | 6000 Ft. | 20000 Ft- |
Bográcsállvány | 1500 Ft. | 15000 Ft. |
Chafffing betét leveses | 15000 Ft. | 15000 Ft. |
Chaffingbetét 1/1 | 1500 Ft. | 10000 Ft. |
Chaffingbetét felezős | 1000 Ft. | 7500 Ft. |
Chaffing leveses keret | 1500 Ft. | 25000 Ft. |
Salátás kocsi betétekkel | 13000 Ft. | 200000Ft. |
Kordon, fém elválasztó kordon 2 x 1.2 m | 1500 Ft/nap | 5000 Ft. |
Óriás bográcsaink: | ||
1000 literes | 240000 Ft. | |
1500 literes | 360000 Ft. | |
2500 literes | 840000 Ft. | |
3500 literes | 1 100000 Ft. | |
5000 literes | 1 440 000 Ft. | |
Teljes kapacitás mellett 40000 adag gulyás lefőzhető | ||
Rendelje meg főzéssel: | ||
* nyersanyag tőlünk | ||
* nyersanyag a megrendelőtől | ||
* ár megegyezés szerint | ||
* 2500 adag felett niííjncs bérleti díj, amennyiben mi főzünk | ||
ASZTALOK | Nettó egységár | Hiány vagy törés esetén fizetendő Nettó |
Bankett asztal | 2000 Ft. | 40000 Ft. |
Kerekasztal | 2000 Ft. | 25000 Ft. |
Kocka könyöklő 65 * 65 cm | 2000 Ft. | 25000 Ft. |
Sörasztal | 3000 Ft. | 25000 Ft. |
Sörpad/db | 1500 Ft. | 15000 Ft. |
Párnázott szék | 600 Ft. | 25000 Ft. |
Sörgarnitúra | 5000 Ft. | 50000 Ft. |
EGYÉB | Nettó egységár | Hiány vagy törés esetén fizetendő Nettó |
Thermoláda | 6000 Ft. | 150000 Ft. |
Műanyagtálca | 300 Ft. | 4000 Ft. |
Rendezvénysátor | 1500-3000 Ft/nm | |
Sátorvilágítás | 1000 Ft/nm | |
Szőnyeg | 300 Ft/nm | |
Virágváza | 200 Ft. | 1500 Ft. |
Kávégép | 20000 Ft. | 400000 Ft. |
TEXTÍLIÁK - SZALVÉTÁK | Nettó egységár | Hiány vagy törés esetén fizetendő Nettó |
Kerekabrosz kicsi (műselyem) | 1000 Ft. | 10000 Ft. |
Kerekabrosz nagy (műselyem) | 2500 Ft. | 20000 Ft. |
Fehérabrosz (műselyem) 180 * 140 cm | 1000 Ft. | 20000 Ft. |
Kasír (szürke vagy fehér) | 1000 Ft. | 15000 Ft. |
Kékfestő abrosz | 1500 Ft. | 15000 Ft. |
Székszoknya (fehér és barackvirág színekben) | 800 Ft. | 15000 Ft. |
Masni (fehér,bordó,zöld,terakotta, arany, kékfestő) | 200 Ft. | 2000 Ft. |
ESZKÖZKÖLCSÖNZÉS
Az Eszközkölcsönzés feltételei
Felhívjuk kedves partnereink figyelmét, hogy a bérleti DÍJAK:
nettó árak és 1 napra szólnak.
Abban az esetben, ha több napra kívánják igénybe venni az eszközöket, a második naptól a béreleti díj 50%-a fizetendő naponta.
Tartós bérlet esetén, megegyezés szerinti, egyedi árakat adunk.
Az eszközök megrendelésekor a nagyobb tételekre foglalót kérünk. Az eszközök bérlésekor KAUCIÓT KÉRÜNK LETÉTBE HELYEZNI. A kaució nem a bérleti érték, hanem az eszközösszetétel függvénye (pl.: abroszok, textíliák, törékeny eszközök, evőeszközök, stb.) és nagyobb összeg is lehet.
A bérleti díjakat az áru kiszállításakor kérjük rendezni készpénzben.
Átutalásos fizetéskor kérjük minimum 2 munkanappal a bérlés előtt az utalást elindítani.
A bérleti díjak Szeged határán belül (minimum nettó 70.000 Ft felett), a kiszállítási díjat is tartalmazzák.
Az értékhatár alatt a szállítási díj nettó 10000 Ft/út (1 db gépkocsi + sofőr).
Vidéki kiszállítás 100 km körzetben nettó 400 Ft/km
Távolabbi kiszállítás: megegyezés szerint
Átvételkor kérjük, tételesen számolják át az eszközöket, mert visszavételkor tételes ellenőrzésénél, ennek hiányára való hivatkozást nem áll módunkban elfogadni.
Partnereink megnyugtatására és a bérbe adott eszközök tisztaságának garantálása érdekében, az eszközök fertőtlenítő mosogatását és tisztítását cégünk végzi, melynek ára a számla (nettó) végösszegének 30%-a.
Használat után a textíliákat mi mossuk, a bérleti díj tartalmazza a mosodai költségeket is.
A költségesebb eszközök mosogatási díja a számla (nettó) 10%-a (bogrács, grill sütő, stb.).
Szállításhoz természetesen biztosítunk rekeszt, melynek hiánya esetén 2000 Ft + Áfa fizetendő.
Kérjük, eszközkölcsönzési igényüket mielőbb jelezzék felénk, hogy a bérelni kívánt eszközöket biztosítani tudjuk a kért időpontra.
A Fehértói Halászcsárda és Szálloda tulajdona a világ egyik legnagyobb bográcsa és kistestvéreik. Az 5000 literes óriás bográcsban alkalmakként akár 10000 adag étel készül. Egy főzéshez kb. 15q fát, tüzelnek el. A csárda egyik specialitása a GULYÁS PARTI, amit a vendégek az óriás bogrács közelében felállított parti sátorban - az időjárás szeszélyeitől függetlenül - fogyaszthatnak el. Egy óriás bogrács szegedi gulyás elkészítéséhez legkevesebb 1 500 - 2 000 adagos megrendelés szükséges (de van kisebb 1 000 literes bogrács is a köztes vendéglétszám kiszolgálására). Az 5 000 literes bográcsunk 10 000 adag étel elkészítésére alkalmas.
A 10000, a 8000, a 7000, az 5000, a 3000, a 2000 adagos óriásbográcsainkkal egy időben " akár 35 000 adagos megrendelést is tudnánk vállalni - személyzettel, szállítással és tűzifával együtt.
Óriás bográcsaink 1000 – 1500 - 2500 - 3500 – 5000 literesek
Óriásbogrács nettó bérleti díjak a fenti lista sorrendjében:
Javaslat: RENDELJE MEG FŐZÉSSEL EGYÜTT
A Fehértói Halászcsárda és Szálloda Party Service - többéves tapasztalatunk és vendégeink pozitív visszajelzése alapján - még a következő lehetőségeket kínálja:
A helyszínre kitelepülve (teljes szakács, kiszolgáló és kísérő személyzettel valamint technikai és eszköz parkkal).
Igény esetén fém evőkanalat biztosítunk.
Árainkról elérhetőségeink valamelyikén tájékozódhat.
Nyersanyagmennyiség:
MARHAHÚS |
1050 kg. |
SERTÉSZSÍR |
35 kg. |
BURGONYA |
1050 kg. |
GYÖKÉR |
70 kg. |
SÁRGARÉPA |
70 kg. |
ZELLER |
35 kg. |
VÖRÖSHAGYMA |
140 kg. |
TV PAPRIKA |
70 kg. |
PARADICSOM |
70 kg. |
FOKHAGYMA |
7 kg. |
HEGYES ERŐS PAPRIKA |
700 db. |
ZELLERZÖLD |
420 csomó |
PETRZSELYEMZÖLD |
420 csomó |
SÓ |
35 kg. |
ŐRÖLTBORS |
3.5 kg. |
ÉTELÍZESÍTŐ |
7 kg. |
SZEGEDI ŐRÖLTPAPRIKA |
35 kg. |
SZEGEDI ŐROLT PAPRIKA (CSÍPŐS) |
7 kg. |
KÖMÉNYMAG |
2.8 kg. |
LISZT |
28 kg. |
TOJÁS |
280 db. |
Nyersanyagmennyiség:
SZARVASHÚS |
1050 kg. |
SERTÉSZSÍR (MANGALICA) |
70 kg. |
BURGONYA |
1050 kg. |
GYÖKÉR |
56 kg. |
SÁRGARÉPA |
56 kg. |
ZELLER |
28 kg. |
VÖRÖSHAGYMA |
140 kg. |
TV PAPRIKA |
70 kg. |
PARADICSOM |
70 kg. |
FOKHAGYMA |
4.2 kg. |
HEGYES ERŐS PAPRIKA |
350 db. |
ZELLERZÖLD |
420 csomó |
PETREZSELYEMZÖLD |
420 csomó |
SÓ |
28 kg. |
ŐRÖLTBORS |
2.8 kg. |
ÉTELÍZESÍTŐ |
7 kg. |
SZEGEDI ŐRÖLT PAPRIKA |
21 kg. |
SZEGEDI ŐROLTPAPRIKA (CSÍPŐS) |
4.2 kg. |
KÖMÉNYMAG |
1.4 kg. |
BABÉRLEVÉL |
0.7 kg. |
BORÓKABOGYÓ |
1.4 kg. |
KAKUKKFŰ |
0.7 kg. |
BAZSALIKOM |
0.7 kg. |
ROZMARING |
0.7 kg. |
LISZT |
28 kg. |
TOJÁS |
280 db. |
A ponty hasaalját fölcsíkozzuk 0,5 cm vastagságúra, majd fűszerezzük (só + hal fűszerkeverék + bors + őrölt pirospaprika), paprikás lisztbe forgatjuk és bő zsírban kisütjük.
Nyersanyag:
Ponty filé - 1,800 kg
Vöröshagyma - 0,300 kg
Őrölt bors - 0,012 kg
Lilahagyma - 0,300 kg
Liszt - 0,150 kg
Őrölt paprika - 0,012 kg
Só - 0,030 kg
Olaj - 0,390 kg
Petrezselyemzöld - 1 csomó
Tojás - 3 db
Zsemlemorzsa - 0,300 kg
A nagy létszámú rendezvények vendéglátásával foglalkozó szakembergárda több éve rendszeresen bizonyít, országszerte és határainkon túl (2004. évi pszihiátriai konferencia, újszegedi sportcsarnok, Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark, Csillebérc, Budapest Expo, Bucarest, Brüsszel.) több ezer ember vendéglátásáról gondoskodik, legyen az konferencia, bál, szilveszteri mulatság, vállalati rendezvény, esküvő vagy lakodalom. A hagyományos, magyaros ételektől a specialitásokig, a cukrász és hidegkonyhai készítményektől a svédasztalos lakomáig, nincs lehetetlen. Teljes bútorzattal, terítékkel berendezett parti sátrainkat (16 mm-től, 520 mm-ig) az igényelt helyszínen felállítjuk, az ételeket, italokat a helyszínre szállítjuk és felszolgáljuk. Jól felszerelt és a legmodernebb igényt is kielégítő HACCP (élelmiszerhigiéniai minőségügyi rendszer) elvein működő konyha, az ételek szállításához szükséges modern eszközök és gépkocsi park valamint a tálaláshoz szükséges eszköztár biztosítják rendezvényeink sikerességét.
Rendezvények a csárdában
A Fehértói Halászcsárda és Panzió már eddig is számos színvonalas rendezvénynek adott otthont.
Az alábbiakban szeretnénk leendő vendégeinknek számára tájékoztató jelleggel bemutatni néhány menüsort.
Minden egyes rendezvény kapcsán szívesen vesszük figyelembe az egyéni igényeket. A végleges menüt előzetes egyeztetés után az igények ismeretében (étel, ital, exclusiv teríték - Hollóházi porcelán - látványkonyha, stb.) ajánljuk ki, az árkalkulációt befolyásoló számtalan körülmény figyelembevételével.
Előétel:
Leves:
(tálakban szolgáljuk fel szabadszedéssel)
Főételek:
Desszert:
Éjfél utáni tálak ízletes sültekkel, húsokkal:
Aperitív:
Menü:
Desszert:
Késő esti vacsora:
Látványkonyhában a vendégek előtt frissen sütve:
Hideg vegyes ízelítő tányéron tálalva:
Levesek tálakban felszolgálva:
Főételnek vegyes sültek tányéron szervírozva
Desszert büfé:
Éjfél utáni tálak ízletes sültekkel, húsokkal:
Friss saláták öntettel
Ízek vadregényes világa:
Előétel:
Főétel tányérton tálalva:
Desszert:
Falatozáshoz:
mert Hungaricum étkeink mind csárda jellegűek
Érkező vendégeinket az asztalra felterítet apró harapnivalókkal várjuk:
Előételnek hideg vegyes ízelítőt szolgálunk fel magyaros különlegességekből összeállítva:
Leveseinket kézi festésű cserépcsuporban szolgáljuk fel, szabad választással:
Főételeinket büfében kínáljuk szabadszedéssel, ahol vendégeinket szakácsaink szolgálják ki:
Desszertkedvelőket egy különleges kínálattal szeretnénk kényeztetni:
A vacsora utáni borozáshoz kerül az asztalra:
Éjfél után megéhezőknek egy toros degusztációt ajánlunk:
Menüajánlatunk összeállításában igyekeztünk üzleteink jellegét minőségi kínálattal visszatükrözni.
Halkocsonya falatka
Libamáj habbal töltött jércemell csipetnyi leveles salátával
Fehértói vegyes hallé csuporban boszorkány batyuval
Borjúpaprikás kapros – juhtúrós puliszkával
Rózsa mangalica szűz rozmaringos kéregben baconos gomba triásszal, hozzá burgonya tócsni
Szatymazi túrós lepény, fütyülős sárgabarack lekvárral
Bográcsban és tálakban szolgáljuk fel:
A látványkonyhánkban készült ételek büféből kínálva:
Szatymazi lepény
Ökörsütés:
Igény szerinti mennyiségben tudunk egy időben akár négy állatot is elkészíteni.
Egy állat súlyától függően 200-350 főre is elég, attól függően, hogy mit készítünk még mellé.
Fatüzelésű sütéssel készül, magát az elkészítés látványát több féleképpen lehet beosztani attól függően, hogy a csoportnak mennyi ideje van az étkezésre.
Bográcsos birkapörkölt: (lásd Hungaricum: Karcagi birkapörkölt)
Több állványon egy időben fatüzeléssel tudunk készíteni nagyobb mennyiséget is.
Hallé és Bográcsgulyás vagy más bográcsos ételek:
Hagyományos méretű 30-50 literes bográcsoktól az 1500, 3500 vagy 5000 literes ÓRIÁS BOGRÁCS használatáig, létszámfüggően tudjuk a főzéseket megszervezni.
Mély aranyszínében gyönyörködve, a méz édes illatát érezzük. Rendkívüli ízgazdagságában számtalan kisérőíz harmóniáját fedezhetjük fel, úgy, mint erdei gombák, birsalmasajt, vagy a vadgesztenye.
A fenti menüsorok között olvasható néhány, amely konkrét borajánlást kapott, amellyel színesíteni kívántuk az elegáns menüsorokat. Természetesen, mint az ételek esetében is, az italkínálat összeállítása egy - egy rendezvényre szintén nagyon fontos, amihez számtalan kínálati variációt tesz lehetővé meglévő választékunk.
Számos elszámolási variációból is szabadon választhat a megrendelőnk. A különféle korlátlan fogyasztással kínált italcsomagtól, a fogyasztás utáni elszámoltatásig több lehetőség kínálkozik. Ezek közé tartozik, ha a megrendelőnk egyik - másik italféleséget saját lehetőségeiből kívánja biztosítani, pl. jó borokat termel, vagy kap ajándékba, stb..
A megfelelő, kötelezően előírt élelmiszerhigiéniai előírások betartása mellett, vendégeink saját termelésű, vagy beszerzésű élelmiszerek feldolgozását is kérhetik minden egységünkben.
Az enni- és innivalók elkészítése és felszolgálása mellett, számos dologban tudunk a nagyesemény megszervezésére készülő párnak és családjának segítségére lenni. Dekoratőrök, virágkötők, vőfélyek, nyomdák, programszervezők, zenekarok, személyszállítást végző vállalkozók, - és még sorolhatnánk - adatait gyűjtöttük össze az évek során, amiben tudunk abban, örömmel segítünk.
A szervezési munkában több éves tapasztalattal rendelkező szakembereink segítenek Önnek és családjának a nagy esemény színvonalas megszervezésében és lebonyolításában.
Keresse egységeinket és azok vezetőit, az alábbiakban megadott elérhetőségeken, biztos találunk egy megoldást Önnek, ami elképzeléseinek legjobban megfelel.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |